Göm menyn

Välkommen till våra fristående kurser i Genusvetenskap!

Vi är mycket glada att du har hittat vår Tema Genus hemsida med information om våra fristående kurser på avancerad nivå! Här kan du studera både på helfart eller halvfart. Undervisningen kommer huvudsakligen att ske online – seminarier, föreläsningar och tutorgruppsmöten – via systemet Adobe Connect Pro. Online-undervisningen kommer att kombineras med intensive face-to-face veckor på campus, Linköpings universitet.  Exakta datum för face-to-face veckorna såväl som schema m. m. kommer att finnas tillgängliga senare på vår hemsida eller på vår lärandeplattform

Om du vill studera på helfart, kan vi erbjuda dig huvuddelen av de kurser som ingår i masterprogrammet “Gender Studies – Intersectionality and Change” (60/120 ECTS). Detta innebär att du kommer att få möjlighet att gå kurserna tillsammans med programstudenterna i en kreativ och stimulerande miljö.   För mer information, klicka på de fristående kurser som du är intresserad av i menyn på vänster sida.

Tema Genus vid Linköping University är ett nationellt och internationellt välkänd forskningsmiljö. Vi klassificeras som ett av tre nationella excellenscentra för genusforskning som finansieras av Vetenskapsrådet i syfte att främja starka forskningsmiljöer.

Sedan 1999 har Tema Genus varit en kreativ och dynamisk tvärvetenskaplig forsknings- och utbildningsmiljö.  Våra forskare, lärare och studenter kommer från hela världen: från Istanbul till Tokio, från Teheran till Helsingfors. I våra nya utbildningar på såväl grundnivå som avancerad nivå, kombinerar vi Tema Genus forskningsexcellens med nya pedagogiska undervisningsansatser och metoder, under mottot: ” Förändrad genusvetenskap, genusvetenskap för förändring”.

 

Tema Genus studierektor

Vill du veta mer om Tema Genus utbildningar?
Kontakta gärna Tema Genus studierektor för grundutbildning och avancerad utbildning, Anna Lundberg anna.a.lundberg@liu.se
Ansökan via antagning.se

 

 

Studievägledare

Rebecca Olsson

studycounsellor.gender@liu.se

Ida Ekström

013-28 2767

 

Studierektor

Alma Persson 
alma.persson@liu.se

 


Administratör: 

Elisabeth Samuelsson

elisabeth.samuelsson@liu.se

013-28 2174

 

 


Sidansvarig: elisabeth.samuelsson@liu.se
Senast uppdaterad: Fri Oct 27 12:55:00 CEST 2017